Tentang Kami

MENYEDIAKAN RAKYAT MALAYSIA AKSES MUDAH KEPADA MAKLUMAT KEWANGAN

Ditubuhkan pada 2012 dan dikendalikan oleh pasukan profesional bersaiz manusia, Loanstreet.com.my, jenama di bawah Finology Sdn Bhd (919215-U) ialah laman web komprehensif kewangan peribadi Malaysia yang komprehensif dan dwibahasa (Bahasa Inggeris & Bahasa Malaysia) yang anda' akan perlukan dalam hidup anda. kenapa? Kerana KAMI PERCAYA bahawa kewangan bertujuan untuk mudah, menarik dan mendidik.

Sejak hari pertama, kami berusaha untuk memberikan anda perkhidmatan terbaik dalam membantu anda membuat keputusan kewangan yang lebih baik dan sudah tentu - untuk memanfaatkan sepenuhnya DUIT itu! Bukan itu sahaja. Anda juga boleh menjimatkan masa (kami mengurangkan proses kerumitan itu) dan wang kerana alatnya adalah PERCUMA.

Dengan platform Loanstreet, anda boleh MEMBANDING dan MEMOHON produk kewangan seperti kad kredit, pinjaman peribadi, pinjaman asb serta semua pinjaman perumahan /pembiayaan semula rumah dengan MUDAH tanpa perlu pergi ke bank.

Sebagai tambahan, apabila senarai rakan kongsi kami semakin meningkat, kami juga menawarkan insurans kereta dan insurans motosikal pada platform kami untuk membantu rakan pengguna jalan raya kami memperbaharui insurans motor dan pembaharuan cukai jalan mereka SEGERA melalui dalam talian.

Selain itu, anda juga boleh mendapatkan petua dan panduan yang bijak daripada perpustakaan artikel kewangan kami sendiri yang boleh membantu anda meningkatkan gaya hidup kewangan anda dan membuat keputusan wang yang termaklum - kami semua tentang mendidik dan memperkasakan.

Sehingga kini, loanstreet.com.my berfungsi sebagai sumber rujukan penting untuk lebih setengah juta pengunjung setiap bulan.