Soalan Lazim

Loanstreet ialah laman web perbandingan pinjaman bebas Malaysia yang percuma untuk digunakan dan menyediakan khidmat nasihat pinjaman bebas secara percuma. Kami memudahkan pelanggan membandingkan semua pilihan yang ada dan mengetahui kelayakan pinjaman mereka sebelum memohon pinjaman. Dengan satu aplikasi, pelanggan boleh mendapatkan tawaran daripada berbilang bank. Pangkalan data produk kami dikemas kini secara berkala untuk memastikan semua maklumat yang ditunjukkan adalah terkini.

Loanstreet ialah laman web kewangan peribadi Malaysia yang komprehensif dan bebas dwibahasa yang membolehkan pelanggan membandingkan dengan mudah produk kredit runcit seperti kad kredit, pinjaman peribadi, serta pinjaman perumahan. Kami juga menawarkan insurans kereta dan insurans motosikal di platform kami untuk membantu rakan pemandu kami memperbaharui insurans motor dan pembaharuan cukai jalan mereka dalam talian. Selain itu, anda juga boleh mendapatkan petua dan panduan yang bijak daripada perpustakaan artikel kewangan kami sendiri yang boleh membantu anda meningkatkan gaya hidup kewangan anda dan membuat keputusan wang yang termaklum. Kita semua tentang mendidik dan memperkasakan.

Semasa anda duduk dan bersantai, nikmati rangkaian luas produk perbankan dan kewangan kami, seperti kad kredit, pinjaman peribadi, pinjaman perumahan atau memperbaharui insurans kereta atau motosikal anda.

Pinjaman dalam talian dan proses permohonan pembaharuan insurans Loanstreet bertambah baik pada kaedah tradisional pergi ke cawangan dan beratur. Dengan maklumat dan sebut harga yang tersedia dalam talian, pelanggan boleh membuat keputusan yang lebih baik dengan lebih banyak kelebihan dan kadar yang kompetitif.

Tidak, ia PERCUMA tanpa kos tersembunyi! Loanstreet memperoleh yuran rujukan daripada rakan kongsi perbankan dan insurans kami untuk setiap transaksi yang berjaya memohon melalui saluran kami, tiada kos tambahan untuk pelanggan menggunakan saluran kami.

Sudah tentu! Ditubuhkan pada 2012, Loanstreet.com.my menampilkan rangkaian luas produk perbankan dan kewangan untuk lebih setengah juta pelanggan setiap bulan.

Anda mesti boleh dihubungi untuk permohonan anda diteruskan. Anda tidak akan menerima SPAM atau panggilan/mesej yang tidak diminta daripada kami, kami juga tidak akan memberikan maklumat anda kepada pihak ketiga tanpa perlu dan tanpa kebenaran anda. Lihat Dasar Privasi Kami kami.

Dengan platform kami, anda boleh membandingkan produk kredit runcit dengan mudah seperti kad kredit, pinjaman peribadi, serta pinjaman perumahan. Sebagai tambahan, kami juga menawarkan insurans kereta dan motosikal di platform kami untuk membantu rakan pemandu kami memperbaharui insurans motor dan pembaharuan cukai jalan mereka dalam talian.

Menggunakan wizard proprietari kami, jika pelanggan sedang mencari pinjaman, akan ada soal selidik ringkas tentang keperluan mereka sebelum pilihan yang paling sesuai dipaparkan untuk perbandingan. Anda juga boleh mendapatkan harga sebut harga masa nyata untuk insurans kereta atau motosikal anda yang disediakan oleh rakan kongsi kami. Pelanggan boleh memilih pilihan terbaik dan memohon melalui Loanstreet dengan satu permohonan.

Jika anda telah mengemukakan sebarang permohonan pinjaman, anda boleh membatalkan permohonan anda dengan menghubungi jurubank kami dan memaklumkan mereka bahawa anda ingin membatalkan permohonan anda.

Loanstreet HQ terletak di Taman OUG, Kuala Lumpur. Tetapi, semua perkhidmatan kami boleh diakses dalam talian.

Perkhidmatan Loanstreet pada masa ini meliputi pusat penduduk utama di Malaysia termasuk Malaysia Timur, dan kawasan liputan kami bertambah setiap hari.

Pelawat dialu-alukan untuk menulis kepada kami di care@loanstreet.com.my panel pakar kami akan cuba menangani setiap daripada mereka dengan segera. Mereka termasuk jurubank berpengalaman, peguam, ejen hartanah berpengalaman dan penasihat kewangan bebas.

Beritahu kami di sini! Kami mengalu-alukan semua jenis maklum balas.

Jika anda telah mendapat manfaat daripada laman web dan perkhidmatan kami dalam apa jua cara, kami juga menggalakkan anda untuk melanggan halaman Facebook, Instagram, Twitter kami

Hubungi kami di SINI