Subscribe to Our Newsletter

We know you love savings. Sign up for more!

Harap maklum bahawa talian kami mengalami penggangguan. Untuk bantuan Produk Insurans, hubungi 017-873 8635. Untuk Produk Perbankan, sila hubungi 010-777 5283. Kami boleh dihubungi melalui panggillan telefon atau Whatsapp. Kami memohon maaf atas kesulitan yang berlaku.

Nak Balik Kampung Dengan Senang Hati? Korang Cubalah Tips Ni

Updated 15 May 2019 – By Hakimie AmrieMacam yang kita semua sedia maklum, makin dekat nak raya, makin ramailah yang akan berkampung dekat jalan raya tu. Nak-nak lagi dua-tiga hari sebelum raya, kemuncak traffic jam pulak sehari sebelum raya. 

Dengan keadaan yang sesak dan ditambah pulak tengah letih berpuasa, memang senang mengundang benda yang tak diingini. Jadi kat sini admin kongsikan tips untuk balik kampung dengan senang hati untuk korang guna supaya perjalanan balik kampung korang lebih lancar. Benda ni mungkin nampak remeh, tapi ini lah yang orang selalu terlepas pandang. Jom kita tengok sama-sama.
 


Kemalangan jalan raya ni tak boleh dijangka,  tapi apa yang kita boleh buat untuk mengurangkan risiko berlakunya kemalangan adalah dengan menjadi pengguna jalan raya yang bijak. Admin harap dengan tips-tips ni, kita semua dapat balik kampung dengan senang hati dan selamat sampai ke destinasi.  Sebelum balik kampung tu, jangan lupa ye perbaharui cukai jalan dan insurans kenderaan korang. Klik sini untuk dapatkan insurans kenderaan paling sesuai dengan korang

Jom balik kampung!


Baca Ni Pulak: 
Teruskan Pembacaan...

Artikel Disarankan Untuk Anda

COVID-19: Dipaksa Amek Cuti Tanpa Gaji? Ni Cara Nak Claim RM600

COVID-19: Dipaksa Amek Cuti Tanpa Gaji? Ni Cara Nak Claim RM600

RON95 ke RON97?

HARGA MINYAK MINGGUAN Terkini (RON95, RON97 & Diesel)

9 Jenis Pendapatan Ni Kena Cukai Rupanya, Baru Tahu Weh!

9 Jenis Pendapatan Ni Kena Cukai Rupanya, Baru Tahu Weh!