Subscribe to Our Newsletter

We know you love savings. Sign up for more!

Capai Matlamat Kewangan dengan Pembiayaan Peribadi-i X-Change MBSB Bank

BY Team Loanstreet

Updated 11 May 2023
Follow akaun Loanstreet di Facebook & Instagram untuk maklumat yang terkini.
 

Dengan kerjasama
 


 

Dalam keadaan ekonomi Malaysia yang mencabar pada hari ini, pengurusan kewangan menjadi semakin penting. Tetapi, jangan risau. Pembiayaan Peribadi-i X-Change daripada MBSB Bank boleh membantu anda. Ia menawarkan ciri-ciri unik yang membezakan ia daripada produk pembiayaan lain di pasaran, termasuklah program bayaran tertangguh selama tiga bulan yang membantu untuk merancang semula kewangan anda dengan lebih teratur. 
 

Ya, betul. Kalau ingin tahu lebih lanjut bagaimana Pembiayaan Peribadi-i X-Change daripada MBSB Bank boleh membantu anda, teruskan membaca.

Apa yang di 'cover' dalam artikel ni?1. Had pembiayaan yang tinggi

 

Had pembiayaan Peribadi-i X-Change ini ialah sehingga RM400k, memudahkan anda untuk mencapai matlamat kewangan anda. Selain itu, proses permohonan pembiayaan amat mudah kerana tidak memerlukan penjamin. Anda boleh membuat permohonan pembiayaan secara dalam talian dan menerima kelulusan dengan kadar segera
 

2. Bayaran bulanan yang fleksibel

 

Dengan Pembiayaan Peribadi-i X-Change, anda boleh mendapatkan pembiayaan yang anda perlukan dan memulakan pembayaran balik hanya selepas tiga bulan. Ini memberikan sedikit ruang bernafas yang sangat diperlukan untuk menguruskan kewangan anda, sama ada anda sedang menghadapi perbelanjaan yang tidak dijangka atau mencuba untuk melunaskan hutang yang sedia ada. 

3. Perlindungan untuk anda dan keluarga

 

Kami faham bahawa keadaan yang tidak dijangka boleh berlaku, itulah sebabnya Pembiayaan Peribadi-i X-Change juga menawarkan Waqaf Felda dan Takaful Kemalangan Peribadi bernilai RM50. Takaful ini memberikan perlindungan kewangan kepada anda dan keluarga anda, memastikan bahawa anda dilindungi dalam keadaan kemalangan atau kecemasan.
 

4. Pembiayaan patuh Syariah untuk semua

 

Perlu diingatkan bahawa Pembiayaan Peribadi-i X-Change yang ditawarkan oleh MBSB Bank adalah berlandaskan Syariah, bermaksud ia mematuhi prinsip-prinsip kewangan Islam. Produk dan perkhidmatan perbankan Islam adalah untuk semua, tanpa mengira agama dan bangsa. 
 


 

Kempen Pembiayaan Peribadi-i X-Change ini berlangsung sehingga 31 Disember 2023. Sempena musim perayaan ini, anda akan menerima e-baucar membeli-belah MYDIN bernilai RM100. Gunakan e-baucar ini untuk membeli keperluan harian anda. 

Untuk mengetahui Terma & Syarat Pembiayaan Peribadi-i X-Change, sila RUJUK DI SINI.

*Artikel di atas bertujuan untuk memberi maklumat sahaja. Loanstreet tidak bertanggungjawab atas kerugian yang mungkin timbul jika ada sebarang tindakan anda dengan maklumat yang terdapat dalam artikel.

Teruskan Pembacaan...

Tentang Penulis

Team LoanstreetLIHAT SEMUA ARTIKEL

Artikel Disarankan Untuk Anda

Panduan lengkap cukai pendapatan 2023

Panduan Lengkap Cukai Pendapatan 2024 (Taksiran 2023)

pelepasan cukai pendapatan 2023

8 Cara Untuk Dapatkan Lebih Banyak Pelepasan Cukai Pendapatan (Taksiran 2023)

Jangan Sampai Kena Denda 300% Dengan LHDN! Jom Baca Untuk Faham Cara Nak Elakkan

INI Cara Nak DECLARE Income. Jangan Sampai Kena Denda 300% Dengan LHDN!